enrique iglesias i svenska melodifestivalen

Ja, sitter mitt uppe i melodifestivalen och tittar nu snart på molly sanden. Men nu till rubriken. Jag vart sååå paff när jag lyssnade på EMDs bidrag. Det låter ju precis som Enrique Iglesias låt tired of being sorry. Jag menar de låter exakt lika dant. Jag som i hemlighet faktiskt kan tycka om vissa av emds låtar så kom det lite som en besvikelse. Den var inte dålig men hallå, finns det inte några regler för hur mycket man får kopiera ?!

Carro

match

det ända det känns som jag skriver om just nu är hur jag laddar inför olika matcher... vilket jag också gör men ändå, snacka om intressant liv om man inte äns kan fylla ut ett ända inlägg.

Men jag har något mycket mer intressant att berätta. Jag har nämligen fått min värdfamilj som jag ska ha i USA!! Det är väldigt ovanligt att man får det såhär tidigt så jag svävar på små rosa moln. Familjen består av mamma Connie, pappa Mike, sonen Jordan och dottern Briana. Jordan är 19 (1990) och Briana är 16 (1993). Det bästa meddenhär familjen är att de är både häst och hockey intreserade. Jordan splear hockey och Briana rider, så jag kommer kunna mixa båda min intressen. Delstaten jag kommer få bo i är Minnesota, och staden heter Benson.
Det är vell den informationen jag har nu, 

nu ska jag äta lute och sen lägga mig och sussa en stund 
Puss och hej leverpastej
Carro

gymnasievalet är gjort

Jaha, då har man bekräftat sin ansökan, skrivit ut den och fått målsmans underskrift... jag vet ite riktigt fall jag har haft en sån bra ordning på de skolor som ligger under min första- och andraval men bättre än såhär kan det nog inbte bli...
nu ska jag gå och kolla på Lucky number Slevin, en film att rekomendera...

cya 
carro


SÅ BRA!!

laddar inför match


hahah

tack frida

Jag var inne på fridas blogg och så såg jag att hon hade länkat en Tupac låt, älskar honom.. synd att han är död


veckans låt

REM - It's the end of the world as we know it

veckans händelse (igentligen förra veckans)

Jag som islandshästtjej tycker ju det här är en hämsk upplevelse. För en vecka sen så hade en massa kända islandshästar och ryttare en pressuppvisning på isen utanför Rejkjavik. Isen var kollad innan men ändå så spricker den och alla hästar utom två går igenom. Alla hästar klarar sig som tur var (alla ryttare också). Men att islands bästa hästar går igenom isen kunde verkligen vara att kasta pengar i sjön, i snabb huvudräkning så var det omkring 14 000 000 svenska kronor som gick igenom, bara för en lite pressvisning.

För att titta på hela videon så kan ni titta här http://www.hestafrettir.se/Efni.asp?Skoda=Article&ID=1672&VT=551
Det finns även en video på aftonbladet.

Taylor Hawkins

Taylor Hawkings med hans solo debut, ett sidoprojects från foo fighters

nattmusik

vann matchen med 8-0, kndes skönt... nu är jag skittrött så jag ska gå och sussa, nattis

en skön nattlåt, hahah
Im in the band - The Hellacopters

3-0 till oss

Japp japp, vinst till oss i dagens första match, själv fick man stå på en assist, mkt nöjd. Råka även åka dit för en utvisning men wtf.. sånt händer.
Har en match kvar så det är bara att börja ladda om... Ska först ut till stallet med mamma ochvandraen runda med lille pollen, har inte varit där ute på EN evighet!

cya
carro


Laddar inför matchen gör man med bra musik

Japp, match imon mot torpet och mot peking pumas (norrköping) måste ha lite bra musik så jag kan ladda ordentligt, 



kryptonite - 3 doors down

/carro

kurt Cobain,

Janis hade en jättesnygg bild på Kurt Cobain sa hon och så fick jag bilden... Och jag håller med den var grymt snygg

För er som inte vet, Kurt Cobain, fd Nirvana sångare men är nu död... sorgligt

När jag sökte på hans namn på google fick jag fram ett par gryyymt snygga convers som tydligen kommer från hans kolektion... eller nått. Känns som ett måste i skosamlingen, Finns även en liknande modell i vitt

/Carro

veckans låt

ron pope -  a drop in the ocean

ett avklarat, bara 8 kvar

Jaha, då har man iaf gjort nationellaprova svenska del a. det betyder att jag nu bara behöver se fram imot 8 stycken, lite sorgligt....eller inte.
Nu ska jag dricka upp min Oboy och sedan börja traska till skolan
Tjingeling
carro
RSS 2.0