kom på en till sak

känns som om de är dags för en ny design, i lite somriga färger, har dock inte kommit på någon snygg header jag kan ha...

När man letar balnd arkiven :)

Idag år det sommar sommar sommar! Så himla härligt! Det har varit mulet men ändå 20 grader i skuggan! NICE :) (a la borat style) Men iaf så var hela gänget orkan hemma hos mig, m a o Greta, Astrid och Kristjana. Vi åt glass (kanske inte så förvånade, ben&jerry) och hoppade studsmatta fram till ungefär en halvtimme sen. Nu har de gått hem till sig och jag är bänkad framför dator, som snart kommer visa senaste avsnittet av the Hills och sen lite Laguna Beach!

Men till rubriken, jag tittade igenom mina gamla bilder, från typ i februari, och hittade den här. Det var när jag, Theo och, Johan skulle vara duktiga kockar och steka köttbullar... Det slutade med att även Rusa fick ta del av maten, men hon nådde dock inte alla köttbullar... Se bilden


då bestämde hon sig för att glo på den istället :)

/carro w :)

vårtecken

Våren kommer verkligen när man kan börja gå till skolan utan jacka! Idag t ex hade jag bara en hoodie på mig, och byxor och sånt också men iaf, och ingen jacka. Överlycklig. Börjar dock bli dags att handla in lite nya vårkläder så som lite fler par chinos och lite tunnare koftor. får väl flirta lite med papputen så kanske det går vägen ;)
En till sak som är ett vårtecken, kanske skulle kalla de sommartecken istället, är att folk i skolan går med shorts och klänningar utan att ha strumpbyxor under, för mig är det dock lite kallt fortfarande men som sagt, vår vår vår...
Hm, yttligare vårtecken/sommartecken fick jag smak på igår när jag och mamma var ute på hundprommis var vitsipporna som alltid dyker upp lite senare än blåsipporna, och sen, såklart, den jättelika majbrasan som bara växer sig större och större på ängarna utanför oss :)

/carro w

när hockey är som bäst, är det med aik

Tårar har sprutat, känslor har svämmat över. Jag var tvungen att titta på filmen yttligare än gång när jag kom hem. Jag vet inte hur jag ska formulera mig för att få fram mina känslor på bästa sätt, jag vill nämligen kunna skriva ner hur mycket ni tjejer betyder för mig men det är inget man kan beskriva i en text, det är inget någon annan utomstående kommer förstå. Vi är ett lag och vi kommer föralltid att vara de, oavsätt vilket lag man spelar i nästa år så är det här och nu som betyder något. Jaha, nu gråter jag igen. Men vad ska jag göra, det kanske är det bästa sättet att uttrycka sig i, genom att gråta. AIK tjejehockey kommer föralltid att vara mitt lag, det kommer alltid att betyda så mycket för mig. Jag har nog haft bland de bästa stunderna i mitt liv tillsammans mer er tjejer, de lyckligaste, de roligaste och kanske de svåraste. Nästa år (i augusti) åker jag till usa, till ett nytt land med nya människor. Om allt går som jag hoppas så kommer jag att fortsätta spela hockey  där, men ni kommer föralltid att vara det mesta och bästa laget. AIK TJEJHOCKEY kommer för alltid att betyda det där lilla extra för mig. 6 hela år, helt jävla otroliga år.
Det finns inte mycket att säga, tjejer ni är bäst ♥ ♥ ♥

/westberg

green day, vad mer ska man säga?




obeskrivlit, asså jag vet inte vad jag ska säga... -kärlek <3

/carolinen

måste packa

Ska packa nu, åker om typ två timmar, whiiie!! Vemdalen here i come, haha töntigt värre
ses nästa vecka
Ciao
:) :)

lite off från bloggen just nu

Jag har inte riktigt känt för att skriva något så då har jag blivit life off från bloggen. Imorgon bär det av till Vemdalen. Ska bara vara där över helgen men det ska bli helmysigt ändå, vi åker imorgon kväll och så har vi två och en halv helsköna skiddagar framför oss. Har aldrig varit där så det kommer också bli en ny erfarenhet.
Just nu är det 110 cm natursnö där :)

Eftersom min fantasi lyser med sin frånvaro nöjer jag mig med lite youtube
Green day :)

Pluggmusik

Sitter och pluggar nu sista daen på lovet, helt värdelöst, men jag är i all fall klar med svenska steg 25 och nästan all matte, duktiga lilla jag. Men nu måste jag ha bra musik!

Losing you - Dead by april

ironin flödar

Såhär ska Kristjana och jag se ut på balen, samt Astrid, fast vi hittade ingen bra klänning till det och inga bra skor.







Nej, usch och fy så ska vi verkligen inte se ut!

vimmel med kändisar

Jaha, så har jag varit i stan idag med Janis, Lisa och Astrid. Först var vi på drottninggatan och jag lyckades köpa ett par chinos från Monki och sen så bar det av mot söder där vi träffade Janis. Vi tog en fika på String, helmysigt och den första vi ser när vi kommere in är Laila Bagge, kändis nr 1, sen blir vi lite överraskade av Leo, kändis nr 2(/iaf för oss), vår matte och NO lärare som sitter i bordet brevid. Han skulle just gå då men en liten konstig stämning blev det, lärare utanför skolan är bara såå... konstigt, haha, som om inte de skulle ha något liv typ. Och sen efter några minuter kommer Johan Palm upp från källaren på string, kändis nr 3, Jag antar att han skulle göra något med Laila Bagge, jag menar hur stor är sanolikheten att de skulle vara på samma ställa när inte han äns bor i stockholm, eller gör han det?
Efter fikan gick vi till Beyond Retro, Lisa köpte en jeansjacka och vi andra provade en massa annat kul.
Sen lyckade jag lura med dem till Monki ytterligare en gång och sen in på Gina för att köpa tights.

Kristjana och Lisa


Jag på Beyond Retro
 

Kristjana provar jättehöga skor på Monki, Hon blev lika lång som mig


Jag är väldigt Monkig, mina chinos och en t-shirt


Bild 1, mönstert på tröjan, Bild 2, Mina inköp idag

påsklov! iiiiih!!!!

Jaha, lite dålig update som vanligt då! Men jag ska bli bättre nu när min pappa och jag har fixat min dator igen så jag vågar använda den... Mycke virus! Är dunderförklyd idag då, inte så kul... jag lyckas verkligen alltid bli sjuk när vi har lov. Har grymt ont i bihålorna och imorse när hunden var inne och veckte mig kunde jag inte andas genom näsan. Inte bra.
Och vad ska man göra på påsklovet då, förutom att skriva klart en roman och två novellanalyser så ska jag jobba matte, förbereda mig på nationella och så ska jag förståss vara i stallet, och så kanske vi ska grilla... Jag, Janis, Greta, Lisa, Vendela och Astrid. Hel mysigt!
Nu på morgonen har jag faktiskt varit lite händig och äntligen fixat headern på fridas blogg. Gå in och kolla, jag är riktigt nöjd, får se bara om frida är de, men hoppas de.

Här är i alla fall lite bilder från veckan.

Första vårbilden!


Vi befann oss i bilden en del denhär veckan


Min lilla katt, (håller på med ögonen)


Gretas snygga vår outfit,


Vi hade gympa, och dethär är min übercoola bag


Mamma och pappa fixade tomten


Snyggaste gruppbilden... Franskmänniskorna var tillbaka och jag skulle visa hur franskar ser ut (?!)


Sen en fin gruppbild :)



/Caroline
RSS 2.0